8

Franchise

'Het MKB Huys': Hét administratiekantoor met toegevoegde waarde'

De formule 'Het MKB Huys' is ontstaan vanuit het administratiekantoor MKB Administrateurs. In de eerste helft van 2014 is Arthur van Hulst (oprichter van MKB Administrateurs) een samenwerking aangegaan met Jaap Scholten. Deze samenwerking heeft geleid tot de franchiseformule 'Het MKB Huys'.

De formule is ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring in de accountancy en in het bedrijfsleven. Deze ervaring staat dan ook centraal in de formule. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze (MKB)klanten vanuit een breder perspectief te bedienen (: de één loket-gedachte). Aan de basis werden aanvullende diensten toegevoegd – veelal via partners – waarna de fundering voor 'Het MKB Huys' was gelegd.

Wij zijn zeer succesvol door de onderscheidende wijze waarop wij onze diensten verlenen aan het midden- en kleinbedrijf. Onze heldere visie en missie hebben betrekking op zowel onze dienstverlening aan onze externe klanten, alsmede op u als franchisenemer. U bent tenslotte onze interne klant!

HetMKBHuys Pensioenbelegger APG ruim 1,1 miljoen kwijt aan afkoopsom http://t.co/CvjEg80ymQ (via @NUnl)
HetMKBHuys Bezwaar tegen gediff. premie WKH moet vanaf dit jaar bij de Belastingdienst worden gedaan. Daar heerst grote verwarring. Arme ondernemer.
HetMKBHuys RT @DanielLohues: Sowieso misschien wel een leuk kaartje om te delen. Nedersaksisch taalgebied: http://t.co/icvo3RY1z9

Login

Realiseer meerwaarde voor uw bedrijf met Het MKB Huys

Wij helpen het resultaat van uw onderneming te verbeteren. 

Maak een vrijblijvende afspraak