6

Visie

"Persoonlijke aandacht voor de ondernemer en de onderneming wordt vertaald naar financiële en administratieve dienstverlening op maat, desgewenst aangevuld met complementaire diensten."

Missie

"De ondernemer heeft door de volledige dienstverlening op maat meer tijd en inzicht om de onderneming succesvol aan te sturen."

Het onderscheidende vermogen van 'Het MKB Huys':

Het onderscheidende vermogen van onze formule zit zowel in onze benaderingswijze, als in het complete pakket aan dienstverlening dat wij bieden. De benaderingswijze van de 'Het MKB Huys' naar de klant toe kenmerkt zich op de volgende wijze:

  • Betrokken
  • Deskundig
  • Betrouwbaar
  • Volledig
  • Actueel / Up-to-date

De complete dienstverlening sluit naadloos aan op onze werkwijze. Het pakket aan dienstverlening wordt geëxploiteerd aan de hand van een vaststaand systeem. Juist door toepassing van dat exploitatiesysteem kunnen zowel de volledige administratievan onze opdrachtgevers als modules van hun administratie worden verwerkt.
Onze tarieven zijn transparant en vertegenwoordigen een goede en scherpe prijskwaliteitsverhouding.

U ontvangt van ons een formulehandboek waarin de complete formule is beschreven en wij begeleiden u in het succesvol exploiteren van uw administratiekantoor volgens de formule 'Het MKB Huys'!

HetMKBHuys Pensioenbelegger APG ruim 1,1 miljoen kwijt aan afkoopsom http://t.co/CvjEg80ymQ (via @NUnl)
HetMKBHuys Bezwaar tegen gediff. premie WKH moet vanaf dit jaar bij de Belastingdienst worden gedaan. Daar heerst grote verwarring. Arme ondernemer.
HetMKBHuys RT @DanielLohues: Sowieso misschien wel een leuk kaartje om te delen. Nedersaksisch taalgebied: http://t.co/icvo3RY1z9

Login

Realiseer meerwaarde voor uw bedrijf met Het MKB Huys

Wij helpen het resultaat van uw onderneming te verbeteren. 

Maak een vrijblijvende afspraak