Uw administratiekantoor in Leek

Het MKB Huys

U bent ondernemer in Leek en denkt erover om de boekhouding en andere administratieve taken aan een betrouwbare partij in de buurt over te laten. Denk dan eens aan Het MKB Huys. Als u dan toch de administratie aan een andere partij over laat, dan zitten wij bij u in de regio. Het MKB Huys heeft haar kantoren in Groningen, Roden en Assen. Dus een bezoekje aan Leek is snel gemaakt. Uiteraard bent u ook bij ons op administratiekantoor welkom. Wij hechten ook veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Wij zijn betrokken, betrouwbaar en deskundig op het gebied van financiële en fiscale dienstverlening.

Diensten administratiekantoor Leek

Het MKB Huys biedt u verschillende diensten zoals salarisadministratie, startersbegeleiding en we stellen ook de jaarrekening voor u samen. Natuurlijk doen wij ook graag de belastingaangiften voor u. Als klant bepaalt u zelf hoever u de administratie uit handen geeft.

Daarnaast kunt u ook nog gebruik van professionele ondersteuning op het gebied van bijvoorbeeld verzuimbegeleiding of debiteurenbeheer. Maar ook voor subsidie-advies bent u bij ons aan het juiste adres. Het MKB Huys onderscheidt zich dus door het bieden van een totaal concept. En dit allemaal bij u in de buurt!

Dus twijfel niet langer en plan een afspraak bij één van onze vestigingen, vlakbij u in Leek!

Joomla SEF URLs by Artio

Login

Realiseer meerwaarde voor uw bedrijf met Het MKB Huys

Wij helpen het resultaat van uw onderneming te verbeteren. 

Maak een vrijblijvende afspraak