Wilt u uw administratie vakkundig laten verzorgen?

Het MKB Huys kan u daarbij van dienst zijn. De verwerking van uw administratie kan op vele manieren gebeuren en is een samenspel tussen u en Het MKB Huys.

Zo heeft u de keuze uit het (gedeeltelijk) zelf verwerken van uw administratie of de uitbesteding van uw volledige administratie aan ons. Het eerste resulteert voor u in een kostenbesparing en het tweede in een tijdsbesparing.

Naast deze opties heeft u de mogelijkheid uw administratie zelf online te verwerken. Deze vorm van boekhouden bieden wij u aan in samenwerking met twee toonaangevende softwareleveranciers, te weten: Snelstart en Unit4. De hosting van de software wordt verzorgd door AKSI Automatisering te Groningen.

De voordelen en specifieke eigenschappen van beide pakketten zetten wij graag voor u op een rij.

Meer weten?

Wilt u ook uw administratie op een professionele wijze laten verwerken of zelfs laten importeren? Neem dan contact met ons op. Op basis van uw persoonlijke wensen lichten wij graag vrijblijvend toe wat wij op dit gebied voor uw bedrijf kunnen betekenen. Bel: 050 - 750 2151 of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij ons kunt u o.a. terecht voor: Administratie, belastingaangiften, Online Boekhouden, Tussentijdse Rapportages, Jaarrekeningen, Startersbegeleiding en Salarisadministratie

Joomla SEF URLs by Artio

Login

Realiseer meerwaarde voor uw bedrijf met Het MKB Huys

Wij helpen het resultaat van uw onderneming te verbeteren. 

Maak een vrijblijvende afspraak