2

Wat gaat u investeren?

De entreefee bedraagt € 4.750,=, waarvan € 1.000,= bij het tekenen van de intentieverklaring. Hiervoor ontvangt u de exclusiviteit om in uw werkgebied de formule van 'Het MKB Huys' te exploiteren. U wordt opgeleid om de formule te kunnen (uit)dragen. Daarnaast wordt u operationeel ondersteund in het opstarten van uw onderneming.

Maandelijkse vaste fee: € 475,=

Voor startende kantoren hanteren wij aangepaste fees. De deelname is per kalenderjaar opzegbaar. Bij beëindiging van de overeenkomst berekenen wij een exitfee.


Wat kunt u verdienen?

De gemiddelde jaaromzet kan variëren van € 90.000 tot € 200.000 (plus). Dat kunt u bereiken door middel van uw ondernemerschap en uw ambitie in combinatie met de franchiseformule 'Het MKB Huys'. Ervaringscijfers laten helder zien dat uw investering in de formule dubbel en dwars de moeite waard is.

HetMKBHuys Pensioenbelegger APG ruim 1,1 miljoen kwijt aan afkoopsom http://t.co/CvjEg80ymQ (via @NUnl)
HetMKBHuys Bezwaar tegen gediff. premie WKH moet vanaf dit jaar bij de Belastingdienst worden gedaan. Daar heerst grote verwarring. Arme ondernemer.
HetMKBHuys RT @DanielLohues: Sowieso misschien wel een leuk kaartje om te delen. Nedersaksisch taalgebied: http://t.co/icvo3RY1z9

Login

Realiseer meerwaarde voor uw bedrijf met Het MKB Huys

Wij helpen het resultaat van uw onderneming te verbeteren. 

Maak een vrijblijvende afspraak